Krill Oil

doprinosi normalnoj funkciji srca

Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA.

Antarctic Neptun Krill Oil je najefikasniji izvor omega-3 kiselina. Omega-3 masne kiseline u Antarctic NKO™-u dolaze u fosfolipidnom obliku, što osigurava veću stabilnost, bolju i bržu apsorpciju, kao i bolje iskorištavanje EPA i DHA, što Antarctic NKO™-u osigurava znatno veću učinkovitost u odnosu na ostale izvore. Uz to, Antarctic NKO™ prirodno sadrži i snažni antioksidans astaxanthin, kao i vrlo vrijedan kolin.

Najbolji izvor omega-3 je...

Krill je račić nalik škampu (lat. Euphausia superba), od kojeg je poznato više od 85 vrsta i tvori najveću biomasu na svijetu. Baš kao riblje ulje, i ulje antarktičkog krilla sadrži omega-3 masne kiseline - eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA). Međutim, ulje antarktičkog krilla (NKO™ - Antarctic Neptune Krill Oil) drukčije je od ribljeg ulja. Omega-3 masne kiseline u NKO™-u dolaze u fosfolipidnom obliku, što osigurava veću stabilnost, bolju i bržu apsorpciju, kao i bolje iskorištavanje EPA i DHA, što NKO™-u osigurava znatno veću učinkovitost od ribljeg ulja. Uz to, NKO™ prirodno sadrži i snažni antioksidans astaxanthin, kao i vrlo vrijedan kolin.

Sastav Antarctic Neptun Krill Oil NKO®:

Sastojci2 kapsule (dnevna doza)
Neptune Krill Oil (NKO®)1.000 mg
fosfolipidi400 mg
omega-3 masne kiseline300 mg
EPA150 mg
DHA150 mg
omega-9 masne kiseline74 mg
kolin100 mg
omega-6 masne kiseline20 mg
astaxantin1,26 mg
vitamin A34,40 μg (4% RDA*)
vitamin E0,55 mg (5% RDA*)

RDA* = preporučena dnevna doza.

Omega 3 masne kiseline (EPA i DHA) doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 EPA i DHA.

Sastojci:

Neptune Krill ulje (iz Euphasia suberba račića) 500 mg, glicerol, pročišćena voda, riblja želatina. Alergeni: preosjetljivost na sastojke podrijetlom iz mora.

Namjena:

Omega-3 masne kiseline (EPA i DHA) doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 EPA i DHA.

Način primjene:

Dnevno (preporučljivo kod doručka) progutati 1 do 2 kapsule s nešto tekućine.

Posebne napomene:

Čuvati izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja:

Prije korištenja Neptune Krill Oil kapsula potražiti savjet liječnika u slučaju alergije na ribu i plodove mora te korištenja antikoagulansa (lijekova protiv zgrušavanje krvi).

Način čuvanja:

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do kraja:

Navedeno na pakiranju.

Serijski broj:

Navedeno na pakiranju.

Zemlja porijekla:

Belgija

Odgovoran za RH:

Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, 10020 Zagreb

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.